Указанията на хотелиера: Търсете камериерки в Кърджалийско, най-добри са!

Указанията на хотелиера: Търсете камериерки в Кърджалийско, най-добри са!

Черноморието, но няма желаещи. Това споделя пред 24rodopi.com дружество, което осигурява работна ръка у нас и в чужбина. „Един хотелиер, който се нуж

Черноморието, но няма желаещи. Това споделя пред 24rodopi.com дружество, което осигурява работна ръка у нас и в чужбина.

„Един хотелиер, който се нуждае от 5 камериерки, дава много висока на кърджалийска бригада, която е работила през 2019 година в неговия комплекс. Когато ги потърсил, се оказало, че са ангажирани в селското стопанство в Холандия. Човекът се надява на кърджалийски кадри, но няма желаещи. Общо за 5 фирми търсим, но факт е, че проблемът с недостига на камериерки е сериозен“, допълва управителят на фирмата.

„Търсим служител за почистване на общи части в хотел. Работно време от 6:00 -14:00 часа. Осигуряваме настаняване и храна. Предишен опит е предимство“, гласи обява, като възнаграждението за позицията е 1000-1200 лева.

„За предстоящия летен сезон хотелски комплекс Barcelo Royal Beach в к.к. „Слънчев бряг“ търси да назначи отговорни и организирани личности на длъжност ”Камериер/ка”. Възнаграждение – 1 250 лева плюс 80 лева ваучери за храна“, гласи друга оферта.

Традиционно за морските курорти се търсят сервитьори, бармани и готвачи, дори оператори-аниматори за „Луна парк“.

На трудовия пазар има глад за майстори в строителството, шофьори, магазинери и др.

Бюрото по труда обяви 300 свободни позиции, като всяко пето вакантно място е за висшисти.

COMMENTS

WORDPRESS: 0