Ударно от Ерол Мюмюн: Кмет съм на всички, утре анализ в Общината, следва план „Кърджали да бъде пример“

Ударно от Ерол Мюмюн: Кмет съм на всички, утре анализ в Общината, следва план „Кърджали да бъде пример“

24rodopi.bg/Общество „За мен е привилегия да бъда избран за кмет на Кърджали. Това е голяма чест и осъзната отговорност към всички граждани. Затова о

24rodopi.bg/Общество

„За мен е привилегия да бъда избран за кмет на Кърджали. Това е голяма чест и осъзната отговорност към всички граждани. Затова обещавам едно-ще оправдая очакванията, ще оправдая тази отговорност. Заедно с екипа ми и служителите в Общинска администрация ще положим всички усилия нашият дом Кърджали да стане по-добро място за живот и инвестиции“.

С тези думи започна мандата си като кмет на Кърджали Ерол Мюмюн.

Новата местна власт положи клетва. Това сториха Ерол Мюмюн, 41 общински съветници, както и 96 кметове на кметства.

Учредителната първа сесия на разпоредителния орган започна в 11 часа.

Заседанието се води от най-възрастния общински съветник-Сейдали Сейдали от ДПС.

„Подкрепата за всеки един от вас е подкрепа за това Кърджали да се превърне в мечтан дом и в положителен пример за развитието на общините в България. Общувайте с гражданите, бъдете близо до хората и така заедно ще решаваме техните проблеми“, призова съветниците и кметовете на населени места Ерол Мюмюн.

„Предстои ни още от утре много сериозна работа, редица задачи. Предстои ни обстоен анализ на политиките в общината, във всяка сфера-инвестиции, финанси, социална, културна, спорт. Ще начертаем планове за развитие на Кърджали-краткосрочен и дългосрочен“, посочи Ерол Мюмюн.

И призова: „Всички заедно, подчертавам заедно, можем да се справим в името на успеха и просперитета на Кърджали. Затова ви уверявам-Общинската администрация ще се ръководи от разбирането за прозрачност, ефективност и отчетност пред Общинския съвет. В предстоящия ни мандат, чрез конструктивен диалог, ще постигнем високи резултати. Аз ще бъда кмет на всички кърджалийци!“, заяви Ерол Мюмюн.

COMMENTS

WORDPRESS: 0