Ученички върнаха намерени дебитни карти! В полицията чакат кой си изгуби парите в „Пентагона“!

Ученички върнаха намерени дебитни карти! В полицията чакат кой си изгуби парите в „Пентагона“!

Полицейски служители от РУ-Момчилград са издирили две собственички на изгубени дебитни карти и са им ги върнали. Две от банковите карти били намерени

Полицейски служители от РУ-Момчилград са издирили две собственички на изгубени дебитни карти и са им ги върнали. Две от банковите карти били намерени от ученички – седмокласничките в СУ „Никола Вапцаров“ Емел Сабриева и Гизем Мустафа и второкласничката в ОУ „Д-р Петър Берон“ Шанан Боюклиева, съобщиха от Областната дирекция на МВР. 26-годишният Зехран Стефанов намерил също дебитна карта и я предал в полицията. Ръководството на ОД на МВР-Кърджали изказва благодарност за достойната постъпка и активната гражданска позиция и доблест на ученичките и 26-годишния мъж.

В ОД на МВР-Кърджали е предадена изгубена сума, намерена в комплекс „Пентагона“ около 11,30 часа във вторник. Собственикът на парите може да ги потърси и да ги получи в дежурната част на ОД на МВР /сградата с градския часовник, входа откъм общината/, след като съобщи размера на сумата и номинала на банкнотите, посочиха от пресцентър на дирекцията.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0