Убийцата на бебе отново сред… децата си

Убийцата на бебе отново сред… децата си

24rodopi.bg/Общество Жената, която хвърли бебето си във водите на Арда, отново се грижи за част от останалите си деца. Това научи 24rodopi.com от

24rodopi.bg/Общество
Жената, която хвърли бебето си във водите на Арда, отново се грижи за част от останалите си деца. Това научи 24rodopi.com от отлично осведомени източници.

Джеврие Х. се е събрала с мъжа си, който изтърпял присъда в затвора. Двамата за кратко заминали за чужбина, но в момента отново живеят в Кърджали. Джеврие пък работи в областния град.

Припомняме, че тя получи условно наказание от 16 месеца „лишаване от свобода“, като в момента е в изпитателния 3-годишен срок.

Жената бе призната за виновна в умишлено убийство. Тя криела от роднините си своята бременност. Джеврие родила на паркинг в Кърджали, между два автомобила. С ръце скъсала пъпната връв, завила бебето в зимно яке, занесла го до брега на реката и го пуснала във Водното огледало. Детето проплакало и след малко потънало.

Когато се прибрала в дома си Джеврие се почувствала зле, което наложило лекарска намеса и бил подаден сигнал в полицията…

Кърджалийката е раждала общо седем пъти. Убива едно от децата си, друго умира от пневмония. Две от живите се отглеждат в приемно семейство, за останалите три се грижила свекървата й по време на разследването и съдебното производство.

Само преди пък в Димитровград бе задържана 21-годишна жена. Тя родила в банята и оставила бебето си там. Час по-късно момченцето умира, а майката го слага в чанта и изхвърля трупа в контейнер за смет.

На снимките: Акцията по изваждането на трупа и майката в съда

COMMENTS

WORDPRESS: 0