ТВ-репортаж: Съветник бяга по улиците на града придружаван от репортер и „мъжки ескорт“

ТВ-репортаж: Съветник бяга по улиците на града придружаван от репортер и „мъжки ескорт“

24rodopi.bg/Темата+ Лицето Йордан Й., представящо се за „мъжки ескорт“, обяви в предаването „Съдебен спор“ по НТВ, че сред неизрядните му клиенти са

24rodopi.bg/Темата+

Лицето Йордан Й., представящо се за „мъжки ескорт“, обяви в предаването „Съдебен спор“ по НТВ, че сред неизрядните му клиенти са общински кмет, общински съветник, бивш депутат.

Както вече 24rodopi.com писа, късно вчера главният редактор на предаването обяви във Фейсбук името на съветника, който е от Кърджалийско. Показани бяха нередактирани кадри от хотелска стая в столицата, в която съветникът и „мъжката проститутка“ са се виждали през февруари.

В предаването беше показано лицето на съветника, който е и лекар. Излъчени бяха кадри как той бяга по улиците на родния си град, преследван от телевизионния екип и продаващия тялото си за пари Йордан. Съветникът беше изненадан неприятно от камерата по време на мартенска сесия на Общинския съвет. Той каза, че е изнудван. „Работата Ви е публична и ние имаме право на обществен контрол“, обясни репортерът, докато общинският съветник от Кърджалийско търсеше помощ в сградата на полицията.

Днес, вече в телевизионното студио, шокиращи разкрития направи адвокат Терзийски, който разказа за действаща изнудваческа група, в която участвал и въпросният Йордан. При идентичен случай, набелязан за „постановка“ мъж се принудил да плати 2 000 лева.

Излъчено бе и интервю с практикуващия платена любов, който „хвърли бомбата“, че три пъти бил с кмета на Свищов, а така също и с бивш депутат от ДПС. Предаването обаче спести името на народния представител. По думите на мургавия младеж, след клиентите му били високопоставени чиновници, политици, МРВ-шефове.

Срещу Йордан Й. има дело за изнудване, като той бил задържан в следствения арест за 6 месеца. Същият обясни, че не искал да работи друго, защото … свикнал да има по-висок стандарт на живот.

COMMENTS

WORDPRESS: 0