Тунджай Гюлер: В момента сделките с имоти са в духа на разума, а не сляпо бягство от инфлацията

24rodopi.bg/Общество В момента сделките с имоти са в духа на разума, а не сляпо бягство от инфлацията. Все повече стават бъдещите новодомци, които са

24rodopi.bg/Общество

В момента сделките с имоти са в духа на разума, а не сляпо бягство от инфлацията. Все повече стават бъдещите новодомци, които са категорични „Не трупайте пачки по време на инфлация“, но добавят, че „не бива на всяка цена пачките да бъдат заменени с тухли и бетон“.

Това коментира в новия брой на списание „Дом“ строителният предприемач Тунджай Гюлер. В последните години той и екипът му наложиха марката за качествено и луксозно жилищно строителство „Панорама“ в България. Луксозни комплекси „Панорама“ са реализирани в Пловдив, Кърджали, Джебел и др. 2022-ра е стартова година за нови три проекта „Панорама“ – в центъра на Пловдив, в квартал „Остромила“ и на булевард „Пещерско шосе“, информира специализираното издание.

„Новото на имотния пазар не са цените, трендът е стабилен – има разумен ръст, има  търсене, има „прилив“ на хора в Пловдив от съседни области, градът под тепетата се развива, инвестициите и инвеститорите стават все повече. Интересното е, че в сезона на кризите, търсещият жилище се превърна във финансов и имотен експерт. Откриват коректния партньор. Търсят качеството и сигурността, че след първия договор няма да последват анекси за коригиране на цената на жилището“, споделя Тунджай Гюлер, президент на строителната компания „ГЕРТ груп“.

„От Първата световна война процесите, които ужасяват хората и достигат понякога апокалиптична тревожност, са подтиквали към спасяване на спестеното с придобиване на имот. Усеща се подобен синдром на болезнена притеснителност при много спестовници, в чиито глави бушуват един вид „сезон на кризите“. Опитваме се да предадем спокойствие и сигурност на тези наши потенциални партньори, като им гарантираме, че цената за дадения имот ще остане непроменен от контракта до предаването на ключа. Да се чувстват поканени във всеки етап на градежа, за да видят как и с какви материали строим“, допълва Тунджай Гюлер.

Имотът е успокояваща константа по време на кризи и бързи промени, а трите проекта, чиято реализация започна, покриват твърде широк диапазон на критерии на потенциални купувачи, подчертава пловдивският всекидневник „Марица“.

„На „Пещерско шосе“ ще се случи една уникална комбинация между луксозна жилищна сграда в съседство с Ритейл парк, Медицински център и детска градина. Гарантираме спокойствието на живущите и в същото време им отваряме една врата към живот на покриване на всички потребности в стила „модерен град в града“. Сградата ни в „Остромила“ несъмнено ще бъде изборът на семействата, които предпочитат спокойния, но бързо развиващ се район, за създаване на мечтания дом. Опциите са „24/7 видео охрана и ограничен достъп до комплекса“ и „Зона за отдих“ и огромен вътрешен двор с удобства за цялото семейство.

Апартаментите в идеалния център срещу Покрития мост са търсени от делови хора. Подобни сгради като визия може да видите в Лондон, но в нея сме съхранили пловдивския дух“, категоричен е Тунджай Гюлер.

Общо 1 230 ще бъдат апартаментите в трите комплекса – „Панорама Премиум“, „Панорама Остромила“ и „Панорама Авангард“.

„За всяка от сградите, за всяко от жилищата следва да отбележа, че стилът на „ГЕРТ груп“ ще бъде винаги актуален – високо качество, сертифицирани материали, доказващи използването на най-доброто на пазара, допълнителни удобства за комфорта на нашите клиенти, осигурено финансиране на строителството от първия ден до предаването за експлоатация“, подчертава Тунджай Гюлер.

COMMENTS

WORDPRESS: 0