Тунчев: Вкарахме пет гола, но не искам играчите ни да летят в облаците!

24rodopi.bg/Спорт "Няма как да не съм доволен. Вкарахме пет гола, създадохме много положения, искахме повече победата, бяхме по-агресивни и контролир

24rodopi.bg/Спорт

„Няма как да не съм доволен. Вкарахме пет гола, създадохме много положения, искахме повече победата, бяхме по-агресивни и контролирахме играта почти през целия мач“, заяви старши треньорът на „Арда“ Александър Тунчев след победата на „Сините от Кърджали“ над пловдивския „Локомотив“ с 5:0.

„Имаме много опции в атака и разполагаме с добри изпълнители. За наше щастие, днес ни се получиха нещата и при статичните положения. Определено има неща, върху които трябва да работим, но днес определено ни се получи. Ще се опитам обаче през следващата седмица да снижа играчите ни, защото не искам да летят в облаците заради няколко гола“, добави Тунчев.

Преслав Боруков, който вкара гол и бе избран от „Диема Спорт“ за най-добър играч в мача, описа победата на „Арда“ като футболна лекция.

„Стана футболен празник, играхме добър футбол и победихме. Мога да го нарека футболна лекция. От месец и половина сме заедно с останалите, направихме два лагера, сприятелихме се, има настроение и нещата ни се получават“, каза нападателят.

COMMENTS

WORDPRESS: 0