Тунчев: Болезнено отпадане! А имахме повече положения за гол

24rodopi.bg/Спорт "Болезнено отпадане. Мога смело да кажа, че за трети мач срещу ЦСКА 1948 имаме повече ситуации от тях и ние губим мача“, коментира

24rodopi.bg/Спорт

„Болезнено отпадане. Мога смело да кажа, че за трети мач срещу ЦСКА 1948 имаме повече ситуации от тях и ние губим мача“, коментира наставникът на „Арда“ Александър Тунчев след отпадането на тима от турнира за Купата на България.

С гол от дузпа в 117-ата минута „ЦСКА 1948“ елиминира „Арда“ пред 1 135 зрители на стадиона в кърджалийския парк „Простор“ и се класира за полуфиналите.

„Можем да сведем грешките, които допускаме, до минимум. От ситуациите, които създаваме, трябва да вкарваме поне една. 120 минути са си доста време, в които е нормално да има умора в играчите. Това, което видях във футболистите, е добре. Умората започна да си оказва влияние. Прибързвахме в някои моменти, но не мога да кажа, че футболистите не са дали своя максимум. Със сигурност ще има спад в настроението. Имахме напълно реалните шансове да продължим в следващия кръг“, каза още Тунчев.

На снимките: Един от пропуските на „Сините от Кърджали“. Дори електронното табло на „Арена Арда“ се „обърка“

COMMENTS

WORDPRESS: 0