Три пъти на ден гол евроатлантизъм! Скоро започва автономно газотделяне… А Кърджали след 2025-а ще бъде тъжен

Три пъти на ден гол евроатлантизъм! Скоро започва автономно газотделяне… А Кърджали след 2025-а ще бъде тъжен

24rodopi.bg/Регион   Евроатлантизъм се лее като водопад из националния ефир. Украйна замени Ковид. Преди едни и същи анализатори на вируси,

24rodopi.bg/Регион

 

Евроатлантизъм се лее като водопад из националния ефир. Украйна замени Ковид. Преди едни и същи анализатори на вируси, сега пък един и същи НАТО експерти. До втръсване.

След като захвана да „скопява българския лъв“, Соломон Паси отново пробутва идеите за разполагане на ядрено оръжие в страната. Което автоматично ни прави мишена. Размахва и пръст, че друго мнение освен натовското не трябва да припарва до ефир.

Съвсем скоро може и към затвора да праща несъгласните. Просто идея, след като приключи със скопяването.

В София горяха руското знаме по време на „мирен протест“. Флагове на Украйна се веят от автомобили на бежанци, а гуми на коли се режат в Банско, защото били с руски регистрации. 

Из Черно море плават украински мини, но наш контраадмирал рече, че било „руски фейк“. Скоро ще ги вадят рибарите тези гърмящи фейкове.

И в цялата тази ситуация всякакви експерти ръсят експертизи. От журналисти та до професори.

Един такъв, за да подсили темата Украйна, вкарал вътре и Кърджали. Други също пробваха преди това. В един момент, след 2025 години, щяло да има автономна помашка област с център Кърджали. Така рекъл човекът, който чува за Кърджали единствено по време на избори.

След десетина години регионът ще е неузнаваем. Тъжен. Но не заради автономиите из главата на професора, а защото ще се е стопил с още няколко десетки хиляди. И тук никаква Украйна не е виновна, нито пък Русия. 32 години евроатлантизъм прати 2 милиона нашенци да се „автономизират“ извън пределите на страната. Селата са грохнали. Също като обитателите им. Дълъг е списъкът на тези, които скоро ще изчезнат на картата.

Това е болката на региона. Това е болката на страната ни. Това е достойно за анализ. Защото тази диета евроатлантизъм на гладно сутрин, обед и вечер, скоро ще започне да отделя газове. Много и страховити.

COMMENTS

WORDPRESS: 0