Тотален упадък: Как го иска шефката – вързан без крака…

Тотален упадък: Как го иска шефката – вързан без крака…

24rodopi.bg/Коментари „- Ало, добър вечер, шефът се обажда! Събери борците, че един досажда - Тъй вярно шефке, слушам веднага. Кажи как го искаш? -

24rodopi.bg/Коментари

„- Ало, добър вечер, шефът се обажда! Събери борците, че един досажда

– Тъй вярно шефке, слушам веднага. Кажи как го искаш?

– Вързан без крака“.

Така си припява онази полицайка, за която се твърди, че помогнала на наркомана, бивш футболист, да се укрие след като премаза две жени в София.

Въпросната Симона дори гневно пуска постове в социалните мрежи, че истината щяла да излезе наяве, много хора щели да съжаляват и прочие.

Истината избожда очите и каквато и да е тя, стана ясно какво е менталното състояние на униформената, когато е без униформа. Визия на плеймейтка, пееща си мутренски песнички, въртейки белезници в ръка.

Истината в упадъка на всяко ниво в държавата.

Политици го играят биг босове, полицаи се мислят за мутри, футболисти се занимават с пласмент на дрога, учители пишат европроекти, земеделци станаха чиновници, чиновникът-кабинетен султан, медици-брокери на лекарства, и още, още примери, които всеки може да даде.

Как ли ще изглежда битката между татуирания дилър и онова, прокурорското синче, дето пребива хора в Перник, ако наградата е „шефката“?!

Някои елементи просто са родени, за да се съберат на едно място.

COMMENTS

WORDPRESS: 0