Тежки думи към екоминистъра: Защото като подаваме сигнали се превръщаме във врагове на чиновниците?!

Тежки думи към екоминистъра: Защото като подаваме сигнали се превръщаме във врагове на чиновниците?!

24rodopi.bg/Общество     „Администрацията в България се сърди, когато поискаме да работи, когато поискаме сметка на това, какво е свъ

24rodopi.bg/Общество

 

 

„Администрацията в България се сърди, когато поискаме да работи, когато поискаме сметка на това, какво е свършено. Само тук, да вметна, че съм завършил публична администрация и имам практика три години в българската администрация. Разликата, която правя отпреди десет години, когато бях в България, и сега е, че сега е много по-зле, служителите вече си мислят, че едва ли не заради тях се движи планетата и всички им сме задължени“.

 

Това пише до министъра на околната среда и водите екоактивистът Нуркян Мехмедали. Той поставя на дневен ред в МОСВ отношението на служителите от Басейнова дирекция, които или му затварят телефона, или изобщо не вдигат заради сигналите, които праща, споделя самият той.

„Защо вашата администрация се държи толкова лошо? Защо никой не се представя, когато вдигне телефона? Защо, господин министър, сте ме нарочили за враг на цялото министерството и търпя такова поведение само защото искам резултати и чиста природа?

Изпращам ви снимки на воден обект в Германия и едно видео на воден обект в Кърджали. Може ли да откриете разликите? За да не се мъчите в търсене на отговор ще ви помогна. Разликата е там, че в Германия има резултати, а в България има оправдания, обвинения има всичко, но няма резултати. Разликата е, че в Германия администрацията служи на обществото, а в България е обратното. В Германия, господин министър, никой не се държи с хората, които подават сигнали, все едно са врагове на народа. Не искам входящ номер, вече не искам нищо от българската администрация“, се посочва в писмото до министъра от Нуркян Мехмедали.

COMMENTS

WORDPRESS: 0