Тежка катастрофа с мотор и лека кола затвори пътя Кърджали – Асеновград

24rodopi.bg/Криминале Тежка катастрофа между мотор и лек автомобил стана причина за затваряне на участък от главния път Кърджали – Асеновград, край я

24rodopi.bg/Криминале

Тежка катастрофа между мотор и лек автомобил стана причина за затваряне на участък от главния път Кърджали – Асеновград, край язовир „40-те извора“, предаде репортер на 24rodopi.com.

Движението бе отклонено през Мулдава, Стоево, Златовръх и Козаново. С около 20 км бе удължено пътуването в двете посоки.

Сигналът за инцидента бил подаден към 15:10 часа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пловдив. Оттам посочиха, че мотористът е откаран в болница за прегледи.

„Видях падналия мотор, обувка на около 30 метра от него. Едни жени плачеха, но разбрахме, че мотористът бил откаран в болница в Пловдив“, разказа пред 24rodopi.com водач на автомобил, пътуващ за Кърджали.

Тестът за алкохол на водача на лекия автомобил е отрицателен. На място са полицейски служители, които регулират движението, посочиха от областната дирекция.

Транспортираният в Спешното отделение на УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД – Пловдив моторист е на 22 години, съобщиха от лечебното заведения. До момента са установени счупени подбедрици и охлузвания. Продължава провеждането на необходимите изследвания, за да се предприеме най-доброто лечение за пациента.

COMMENTS

WORDPRESS: 0