Тежък уикенд на пътя: Пет катастрофи, един загинал, двама ранени…

Тежък уикенд на пътя: Пет катастрофи, един загинал, двама ранени…

24rodopi.bg/Регион Пет са пътните произшествия в областта за периода от 2 септември до 4 септември, от които едно тежко със загинала 55-годишна пътни

24rodopi.bg/Регион

Пет са пътните произшествия в областта за периода от 2 септември до 4 септември, от които едно тежко със загинала 55-годишна пътничка и други две ранени в района на село Комунига, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Припомняме, че лек автомобил „Фолксваген, управляван от 42-годишен, се блъснал в скат на 2 септември около 17 часа. Само с материални щети са останалите произшествия.

В района на село Стояново на 3 септември около 17 часа 80-годишен с „Опел“ загубил контрол над управлението, навлязъл частично в насрещната лента и ударил „Сеат“. Тестът за алкохол на водача на опела отчел 0,52 промила. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. В село Чубрика на 4 септември около 21 часа 40-годишен с „Мерцедес“ блъснал оставено без надзор теле в обхвата на пътя. Съставен е акт на собственика на домашното животно. По пътя от Смолян за Ардино 19-годишна с „Опел“ навлязла частично в насрещната лента и ударила товарен „Дачия“. Съставен е акт.

На 2 септември са станали две произшествия в Кърджали. След отнето предимство 67-годишен водач на товарен „Фолксваген“ ударил на бул.“Беломорски“ лек автомобил „Тойота“. На същия булевард 23-годишен водач на „Форд“ загубил контрол над управлението и блъснал паркиран лек автомобил „БМВ“. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставени са актове по ЗДвП.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0