Темата+: Загиналият 17-годишен Емре се върнал преди 2 дни от Белгия! (ново видео)

Темата+: Загиналият 17-годишен Емре се върнал преди 2 дни от Белгия! (ново видео)

24rodopi.bg/Темата+ 17-годишният Емре, който загина при адската катастрофа на входа на Момчилград, преди два дни се е върнал от Белгия, научи 24rod

24rodopi.bg/Темата+

17-годишният Емре, който загина при адската катастрофа на входа на Момчилград, преди два дни се е върнал от Белгия, научи 24rodopi.com. Тийнейджърът от две години живеел там при баща си, където учил. „Ауди“-то пък било управлявано от братовчед му Джинк. 21-годишният живеел в родното си кърджалийско село. Двамата били тръгнали на среща с приятели в Момчилград. Зад тях се движил и друг автомобил с техни роднини.

Припомняме, че тежкият инцидент стана малко след 17 часа на 6 юли. Лекият автомобил се забива в пътнически бус. Двете момчета загинаха на място. Шестима други са ранени. Един от тях е транспортиран по спешност в болница в Пловдив.

Другите петима са приети в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“. Двама са настанени в ОАИЛ, поради състояние на травматичен шок от травмите на долните крайници и таза. Двама от пострадалите са в хирургично отделение с контузии в областта на корема и гръдния кош. Те в съзнание. Един е настанен в травматологично отделение с  хематоми по долните крайници, съобщиха от лечебното заведение.

COMMENTS

WORDPRESS: 0