Темата+: Ужас! Гюнер от Звездел изгорял до кости! Два дни трупът бил в къщата…

Темата+: Ужас! Гюнер от Звездел изгорял до кости! Два дни трупът бил в къщата…

24rodopi.bg/Темата+ 51-годишният мъж, чието тяло бе открито след пожар в дома му, е бил овъглен до кости. В продължение на дни трупът е бил в каменна

24rodopi.bg/Темата+

51-годишният мъж, чието тяло бе открито след пожар в дома му, е бил овъглен до кости. В продължение на дни трупът е бил в каменната къща, преди да бъде намерен.

Това разкриха за 24rodopi.com жители на момчилградското село.

Гюнер Е. живеел сам. Повече от десет години бил разведен, родителите му починали отдавна. Мъжът бил безработен, вършил работа на комшии за по някой лев, дори просил средства, с които купувал единствено хляб, цигари и алкохол.

От два дни никой не го бил виждал. Това накарало няколко негови съселяни да отидат до къщата му. Те разбили залостената врата и се натъкнали на ужасяващата гледка. В помещението имало следи от пожар, а това, което било останало от Гюнер, били само овъглените му кости върху леглото, разказаха за 24rodopi.com свидетели на страшната картина.

Интересно е, че къщата не е била обхваната от пламъците, вероятно липсата на кислород в затвореното помещение не е позволило разрастване на пожара. Преди дни съседи видели черен пушек от комина на дома му, но помислили, че просто е запалил печката. В сградата нямало ток от две години.

Припомняме, че тялото бе открито около 20 часа на 7 април.

Най-вероятно мъжът е заспал със запалена цигара.

Очаквайте подробности и видео

 Темата+: Запалена цигара убила и 70-годишния Юмеросман в Момчилград?! – четете тук

COMMENTS

WORDPRESS: 0