Темата+: Тримата пострадали при катастрофата са си у дома след преглед, а колите… (снимки)

Темата+: Тримата пострадали при катастрофата са си у дома след преглед, а колите… (снимки)

24rodopi.bg/Темата+ Трима пострадали леко при пътнотранспортно произшествие, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР. Какт

24rodopi.bg/Темата+

Трима пострадали леко при пътнотранспортно произшествие, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР.

Както първо снощи 24rodopi.com писа, инцидентът станал около 19,40 часа снощи на входа на Кърджали в посока от село Жинзифово към града.

20-годишен водач на „БМВ“ ударил движещ се пред него „Мерцедес“, който се завъртял и се блъснал в дърво. Двамата водачи и пътник са били транспортирани в Спешното приемно отделение в Кърджали и след преглед са освободени. На лекия автомобил „Мерцедес“ са нанесени значителни материални щети. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. Екипи на РСПБЗН-Кърджали обезопасили катастрофиралите автомобили и почистили пътното платно от разлято гориво.

Малко преди 9 часа вчера в Кърджали 55-годишен водач на „Опел“ при излизане от паркинг ударил „Опел“. Тестовете за алкохол са с отрицателни резултати. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

COMMENTS

WORDPRESS: 0