Темата+: Тялото на Саади открито на 10 метра от мястото, където го търсиха водолазите!

Темата+: Тялото на Саади открито на 10 метра от мястото, където го търсиха водолазите!

24rodopi.com/Общество/Темата+ Сигнал за изплувал труп на мъж в язовир „Кърджали“ в землището на село Брош е бил подаден вчера около 12 часа, потвърди

24rodopi.com/Общество/Темата+

Сигнал за изплувал труп на мъж в язовир „Кърджали“ в землището на село Брош е бил подаден вчера около 12 часа, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР. Екип на РСПБЗН-Кърджали извадил тялото на брега. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали е извършила оглед. Установено било, че тялото е на 63-годишен мъж от село Срединка, който изчезнал в началото на месец декември миналата година. Не са били открити следи от насилствена смърт. Трупът е транспортиран за аутопсия в Отделението по съдебна медицина в болницата в Кърджали. Образувано е досъдебно производство.

Както 24rodopi.com първи писа, тялото е било открито в близост до садковото стопанство, където е работил 63-годишният Саади Ахмед преди да изчезне.

„Било е открито от негови колеги. На около 10 метра от мястото, където миналата година го търсиха водолазите“, съобщиха за 24rodopi.com познати на мъжа. Тялото е било буквално непокътнато. В джоба на дрехата му са открити мобилния телефон и личната карта на загиналия.

COMMENTS

WORDPRESS: 0