Темата+: „Смърт след спор за паркомясто“ – „убиецът“ е…

24rodopi.bg/Общество/Темата+ Свада между водачи на леки автомобили, скандал, прераснал във физически контакт, а след това и до… „смърт след спор за п

24rodopi.bg/Общество/Темата+

Свада между водачи на леки автомобили, скандал, прераснал във физически контакт, а след това и до… „смърт след спор за паркомясто“ – инцидент, който шокира още в началото на новата година.

Припомняме, че 63-годишен кърджалиец почина на 4 януари, след като преди това е влязъл в пререкание с 52-годишен друг шофьор. Спречкването е било в района на два хипермаркета в Кърджали. След свадата по-възрастният се почувствал зле, подаден бил сигнал за спешна помощ, но мъжът починал. За срок до 24 часа е задържан 52-годишният участник в инцидента, образувано бе и досъдебно производство.

Малко повече от два месеца по-късно, разследването приключи, като няма привлечен обвиняем, съобщиха за 24rodopi.com от Окръжната прокуратура. Смъртта на 63-годишния е настъпила вследствие на заболяване. Съдебномедицинската експертиза не е установила да има травматични увреждания, които биха могли да доведат до фаталния край.

Предстои наблюдаващият прокурор да вземе решение по случая, като се очаква досъдебното производство да бъде прекратено.

На снимката: Мястото на свадата

COMMENTS

WORDPRESS: 0