Темата+: Седем задържани за хулигански действия! Дядото с патлака нападнал шумната компания, нанесъл удари…

24rodopi.bg/Криминале/Темата+ Седем лица са задържани за хулигански действия в РУ-Кърджали, съобщиха от Областната дирекция на МВР. На 30 март около

24rodopi.bg/Криминале/Темата+

Седем лица са задържани за хулигански действия в РУ-Кърджали, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

На 30 март около 20 часа на улица в Кърджали възникнал конфликт между 71-годишен и четирима в лек автомобил, от който звучала силна музика, потвърдиха новината на 24rodopi.com от полицията.

Свадата ескалирала след направена забележка, след което възрастният мъж нанесъл удари на част от компанията и заплашил с пистолет опонентите си. Четиримата, между които две жени, отвърнали с агресия, нанесли удари на мъжа, а единият отнел пистолета му. Пристигналият автопатрул задържал участниците в сбиването. Оръжието е законно притежавано, иззето е и е на съхранение в полицейското управление.

По случая е започната проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство. След скандал на пътя на 29 март в Кърджали двама мъже са задържани в управлението в града. По първоначални данни конфликтът възникнал заради нарушение и били разменени удари. По случая е образувана проверка, която се извършва от сектор „Охранителна полиция“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0