Темата+: Счупен крак на мъж, пострадало 6-годишно дете при катастрофата край Бенковски

24rodopi.bg/Регион Пътно произшествие с пострадали е станало във вторник малко след 13 часа в землището на село Бенковски, потвърдиха новината на 24r

24rodopi.bg/Регион

Пътно произшествие с пострадали е станало във вторник малко след 13 часа в землището на село Бенковски, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР.

Товарен автомобил „Шкода“, управляван от 67-годишен, ударил движещ се пред него „Фолксваген“ с 30-годишна водачка. Шофьорът на товарната кола е бил транспортиран и настанен за лечение в МБАЛ „Атанас Дафовски“ с фрактура на крака, а 72-годишна пътничка след преглед в Спешното приемно отделение също е била настанена под наблюдение в болницата. 6-годишно дете е било транспортирано до Спешния център в Златоград и след преглед освободено.

Тестовете за алкохол на водачите с техническо средство са с отрицателни резултати. Дежурна оперативна група от РУ-Кирково е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство. Екип на пожарния участък в Бенковски обезопасил катастрофиралите автомобили и почистил пътното платно.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0