Темата+: Съселяни на кастриралия се мъж: Много добро момче, работеше в Германия…

24rodopi.com/Темата+ „Много добро момче, не знаем какво му е станало. Работеше в Германия заедно с баща си, в строителството. Идваха си на село посто

24rodopi.com/Темата+
„Много добро момче, не знаем какво му е станало. Работеше в Германия заедно с баща си, в строителството. Идваха си на село постоянно. Как така се случи? Преди месеци бе на лечение в Психиатрията“.
Това разказаха за 24rodopi.com жители на населено място в микрорайон Бенковски след ужасяващата случка „Мъж си отряза половите органи“. 25-годишният им съселянин е настанен в интензивното в кърджалийската болница.
Както вече 24rodopi.сom първи писа, драмата се разиграва в неделния ден.
Младият мъж посетил джамията в късния следобед. Пред други хора там споделил, че е натрупал много грехове. След това се съблякъл гол и тръгнал да обикаля из населеното място. Малко по-късно той се върнал пред храма, но този път с бръснарско ножче, с което отрязал члена и тестисите си. На място бил повикан спешен екип, който транспортирал 25-годишния в болница. Към момента състоянието му е стабилно.
Мъжът имал психически проблеми. Живеел в дома на майка си и баща си в село в микрорайон Бенковски. Двамата му братя са в Турция.

COMMENTS

WORDPRESS: 0