Темата+: Росен Хаджиев поискал 600 лева от Анатолий Ангелов за удостоверение за имот в Долно Прахово

24rodopi.bg/Темата+ Задържаният за подкуп началник на отдел „Архитектура, благоустрояване и общинска собственост" в Община Ардино - Росен Хаджиев, е

24rodopi.bg/Темата+

Задържаният за подкуп началник на отдел „Архитектура, благоустрояване и общинска собственост“ в Община Ардино – Росен Хаджиев, е поискал от мъж на име Анатолий Ангелов сумата от 600 лева за издаване на удостоверение за търпимост с оглед – издаване на последващ нотариален акт  за собственост на къща в село Долно Прахово.

При срещата са предадени 300 лв. капаро на началника на отдела. Длъжностното лице задържано за срок до 24 часа, отбелязва агенция „Блиц“.

Разследването за подкуп е започнато в Областната дирекция на МВР в Кърджали. Както вече 24rodopi.com писа, служителят е поискал и получил облага, за да извърши действия по служба.

По случая във вторник за срок до 24 часа в РУ-Ардино е бил задържан 54-годишен мъж. Извършени са оперативни и процесуално-следствени действия от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващ полицай.

Окръжна прокуратура–Кърджали наблюдава досъдебното производство.

COMMENTS

WORDPRESS: 0