Темата+: Рибар открил тялото на Айрия, жената излязла през нощта с възглавница и одеяло!

Темата+: Рибар открил тялото на Айрия, жената излязла през нощта с възглавница и одеяло!

24rodopi.bg/Темата+ Рибар е открил удавената 77-годишна жена във водоем край Чилик, научи 24rodopi.com. Мъжът отишъл на риба, хвърлил въдицата, а к

24rodopi.bg/Темата+

Рибар е открил удавената 77-годишна жена във водоем край Чилик, научи 24rodopi.com. Мъжът отишъл на риба, хвърлил въдицата, а куката закачила дрехата на жената, чието тяло изплувало , а рибарят веднага сигнализирал.

77-годишната жена живеела сама в селото. Всеки ден децата й я посещавали, за да й донесат храна и други нужни продукти.

„Преди няколко месеца състоянието й се влоши. Започна да излиза вечер сама от дома си. Децата й искаха да я откарат при тях в града, но тя отказваше. Стои два ни и иска обратно тук. Много пъти е излизала посред нощ от къщата си, носи хляб, орехи в чантичка и обикаля“, разкриха за 24rodopi.com местни жители.

В нощта, в която изчезва, 77-годишната Айрия е била облечена официално, носила е храна, дори възглавница и одеяло. Това било видяно на охранителна камера, поставена на входа на къщата на местен жител, живеещ в Германия. Записите били прегледани, когато започнало издирването на жената на следващия ден.

По пътя към малкия водоем били открити възглавницата и одеялото.

Както вече писахме, тялото било открито на 23 декември около 10,30 часа. При направения оглед от дежурна оперативна група на РУ-Кърджали следи от насилствена смърт не са били открити, посочиха от полицията. Трупът е бил транспортиран за аутопсия в Отделението по съдебна медицина в кърджалийската болница. Образувано е досъдебно производство.

COMMENTS

WORDPRESS: 0