Темата+: Ремонтът на улицата в Резбарци – хаир за хората, тежки камиони обаче напукали асфалта

24rodopi.bg/Кърджали/Темата+ Камиони, извозващи земна маса от частни строителни обекти, са причина за компрометирания асфалт по ул.“Лиляна Димитров

24rodopi.bg/Кърджали/Темата+

Камиони, извозващи земна маса от частни строителни обекти, са причина за компрометирания асфалт по ул.“Лиляна Димитрова“ в Резбарци. Тежките машини са преминавали по новоремонтирания участък, вместо да използват обходен път, веднага след приключване на дейностите.

Инициатива на собственика на „Екип холдинг“ Джевдет Адем пък е причина 200-метровият черен път да се превърне в нормална улица.

„Пътят води до джамията. В една от крайните къщи живее инвалид. Човекът е прикован на количка. За да може той и останалите живеещи в няколкото къщи спокойно да преминават, реших да оправим улицата. Собственик на един от имотите разполага с техника и затова му предложих той да се ангажира да направи изкопните дейности и чакълирането, а аз ще се погрижа напълно безвъзмездно за тротоарите, бордюрите и плочките. Обърнах се и към директора на „ВиК“ инж. Славков да подменят старите етернитови тръби, за да може ремонтът да е изцяло извършен. Обърнах се и към кмета на Кърджали за асфалтирането. Така направихме ремонта, просто за хората. За жалост камиони с изкопна маса са минавали по пресния участък и са се случили тези пукнатини на места“, посочи за 24rodopi.com инж. Джевдет Адем.

COMMENTS

WORDPRESS: 0