Темата+: Постоянен арест за бруталния изнасилвач Гюнер!

24rodopi.bg/Темата+ „Задържане под стража“ – най-тежката мярка за неотклонение бе взета спрямо 28-годишния мъж, който бе арестуван за отвличане и бру

24rodopi.bg/Темата+

„Задържане под стража“ – най-тежката мярка за неотклонение бе взета спрямо 28-годишния мъж, който бе арестуван за отвличане и брутално изнасилване на 15-годишно момиче от Кърджали.

Както 24rodopi.com първи писа, непълнолетната е била сексуално насилвана в продължение на часове в къща в село Солище. 28-годишният кърджалиец Гюнер М. дори е гасил фасове по тялото й.

Мъжът е женен. След като осъществил плана си, девойката е била закарана в Хасково, където била уговаряна да не подава жалба.

Припомняме, че при съвместни действия на полицейски служители от РУ-Кърджали и ОДМВР-Хасково 28-годишният бе задържан след сигнал за отвличане на непълнолетна. По първоначални данни деянието е извършено на 6 май в Кърджали, след което мъжът и момичето се придвижили до Хасково. За общодържавно издирване са били обявени пострадалата и съпричастният към деянието.

Соченият за извършител и брат му са били установени и задържани на 9 май в Хасково, а след това конвоирани до РУ-Кърджали. В Районното бяха задържани още 24-годишна и 32-годишен, за които има данни, че са съдействали при осъществяване на деянието.

В мотивите си съдът прие, че от събраните до момента по досъдебното производство доказателства може да се направи обосновано предположение, че обвиняемият Г.М. е извършил престъпленията, за които му е предявено обвинение и за които законът предвижда наказание „лишаване от свобода“. Съдът прие също така, че е налице и реална опасност същият да се укрие или да извърши престъпление.

COMMENTS

WORDPRESS: 0