Темата+: Полицай скочил във водата с риска за живота си…(видео)

Темата+: Полицай скочил във водата с риска за живота си…(видео)

24rodopi.bg/Темата+ Скочилият във „Водното огледало“ самоубиец показвал признаци на живот, когато полицейски екип пристигнал в района на въжения мост

24rodopi.bg/Темата+

Скочилият във „Водното огледало“ самоубиец показвал признаци на живот, когато полицейски екип пристигнал в района на въжения мост. Полицай рискувал живота си, скачайки в тази част на водното съоръжение, където водата е много студена, и извадил тялото на брега. За съжаление пристигналият по-късно медицински екип констатирал смъртта.

Това разказаха за 24rodopi.com очевидци на драматичните минути на „Водното огледало“, където се самоуби мъж на около 60 години. Неговата самоличност все още не е установена. „От града е. Работеше по градините на хората, така се издържаше“, споделя жител на квартал „Възрожденци“, който познавал мъжа, посегнал на живота си.

Както вече 24rodopi.com писа, труп на мъж бе изваден от коритото на река Арда в района на въжения мост, който свързва централната част на града и „Възрожденци“. Сигналът бил подаден от жена, която, виждайки как вървящ по висящото съоръжение мъж, се прехвърля през парапета и пада във „Водното огледало“, позвънила на спешния телефон 112.

По случая има образувано досъдебно производство, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.

 https://www.youtube.com/watch?v=2Te-TdmTTeA

COMMENTS

WORDPRESS: 0