Темата+: Педро Еуженио осъден „задочно“, решението „пътува“ към „Ал-Адалах“

24rodopi.bg/Общество/Темата+ Бившата звезда на футболния „Берое“ е била осъдена „задочно“ в Кърджали. Педро Еуженио дори не се е явил на заседанието

24rodopi.bg/Общество/Темата+

Бившата звезда на футболния „Берое“ е била осъдена „задочно“ в Кърджали. Педро Еуженио дори не се е явил на заседанието в Районния съд, научи 24rodopi.com.

Както първи 24rodopi.com, португалецът се сдоби с условна присъда след като е бил спипан да шофира с фалшиво свидетелство за правоуправление.

Той е бил спрян за проверка на 17 август м.г. на главния път за „Маказа“, в района на село Железник. Пред органите на реда 34-годишният Педро показал шофьорска книжка, „издадена“ във Великобритания. Тя обаче се оказала фалшива.

Само преди дни съдът в Кърджали призна футболистът за виновен и му наложи наказание от 6 месеца „лишаване от свобода“. Изтърпяването бе отложено с изпитателен срок от 3 години. Новината пък ще бъде пратена до Еуженио в Саудитска Арабия, където в момента той играе за „Ал-Адалах“.

Припомняме, че крилото има няколко сезона за старозагорския „Берое“ в различни периоди от кариерата си. В България е играл още за „Верея“, „Хасково“ и „Черно море“.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0