Темата+: Още не се знае самоличността на втория загинал в кърджалийското такси

24rodopi.bg/Общество Неустановени са засега причините за тежката катастрофа с две жертви край Пловдив, обявиха от Областната дирекция на МВР. Ударил

24rodopi.bg/Общество

Неустановени са засега причините за тежката катастрофа с две жертви край Пловдив, обявиха от Областната дирекция на МВР.

Ударили са се три автомобила – „БМВ“ със софийска регистрация, такси „Дачия“ с кърждалийска регистрация и пловдивска „КИА“. От екип на спешна медицинска помощ на място е констатирана смъртта на двама мъже от таксиметровия автомобил – 31-годишния водач и пътник, чиято самоличност все още не е потвърдена. В тежко състояние в болница е транспортиран шофьорът на „БМВ“-то, на 45 години. Взета му е кръвна проба за химически анализ. Тестовете за употреба на алкохол и наркотични вещества на 40-годишния мъж, управлявал третия автомобил, са отрицателни. Местопроизшествието е запазено. Поради усложнената метеорологична обстановка – обилен валеж, огледът продължава и тази сутрин.  До приключването на работата на разследващите движението в района на катастрофата бе преустановено и автомобилите преминаваха по обходни маршрути, посочиха още от пресцентъра на дирекцията.

Темата+: Кърджалийски бизнесмен е тежко пострадал в адската катастрофа, отнела два човешки живота – четете тук

COMMENTS

WORDPRESS: 0