Темата+: Очевидец: Спрял автобус и кола от цеха са причините за инцидента край Пчеларово! (видео)

Темата+: Очевидец: Спрял автобус и кола от цеха са причините за инцидента край Пчеларово! (видео)

24rodopi.bg/Общество/Темата+ Спрял автобус и излизащ автомобил от двора на мебелния цех са причина за тежкия пътен инцидент на разклона за Пчеларово.

24rodopi.bg/Общество/Темата+

Спрял автобус и излизащ автомобил от двора на мебелния цех са причина за тежкия пътен инцидент на разклона за Пчеларово.

Това разкри за 24rodopi.com очевидец на катастрофата, станала миналия петък.

Припомняме, че при произшествието се сблъскаха „Хюндай“ и „Сузуки“. Спешни медици с линейки транспортираха за прегледи в болницата мъже на 39 и 76 години и жена на 72 г. Пострадалата и по-младият водач са настанени в болница под наблюдение.

„Пред пътуващия за Хасково изскочи кола, излизаща от двора на цеха. За да не се удари в нея, водачът навлиза в насрещното платно. В същото време идващата кола от Хасково заобикаля спрял автобус. Двете превозни средства се удрят, а ненадейно излязлата от двора на цеха кола и автобусът продължиха по пътя, без дори да погледнат какво е станало“, посочи за 24rodopi.com свидетел на произшествието.

Участъкът е с повишена концентрация на ПТП. Едно от решенията да се намали пътния травматизъм е забраната за спиране на автобуси на главния път.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0