Темата+: Очевидец на мелето с жените: Футболни хулигани се усмиряват по-лесно!

24rodopi.BG/Темата+ За хулигански действия четири жени са били задържани вчера в РУ-Кърджали, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирек

24rodopi.BG/Темата+

За хулигански действия четири жени са били задържани вчера в РУ-Кърджали, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР.

Както вече писахме, около 11,30 часа пред търговски обект на улица „Републиканска“ възникнал скандал между две групи. Словесната агресия преминала в размяна на удари и се наложила намеса на полицейски служители.

„Беше страшно! Такъв здрав бой си хвърлиха. Полицаите едва ги разтърваха. Футболни хулигани се усмиряват по-лесно“, разказа за 24rodopi.com очевидец на грозните сцени. Всичко е станало в близост до паркинга на входа на пазара.

Конфликтна ситуация преди дни между близки на участничките предизвикала вчерашния сблъсък, посочват от полицията. На включилите се в разправията и сбиването са били съставени актове по Указа за борба с дребното хулиганство. Материалите по случая са внесени в съда, който наложил глоби от по 100 лв. на четирите жени на възраст 27 г., 31 г., 33 г. и 34 г.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0