Темата+: Муса Сеидахмед – „дясна ръка“ на Ерол Мюмюн, за Хасан Азис Доган има нови планове!

24rodopi.bg/Темата+ „Такъв дебат за Кърджали никога не съм имал, с толкова силни кандидатури. Много благодаря на всички ви“, заявил Ахмед Доган в кра

24rodopi.bg/Темата+

„Такъв дебат за Кърджали никога не съм имал, с толкова силни кандидатури. Много благодаря на всички ви“, заявил Ахмед Доган в края на „кърджалийския изпит“ в „Сарая“ снощи.

Припомняме, че консултациите за определяне на кандидатите на ДПС за кметове на общини в област Кърджали започнаха след 20.00 часа на 17 септември и бяха прекъснати в 5.30 часа на 18 септември, за да продължат на 19 септември от 14.00 до 19.30 часа. Както първи 24rodopi.com писа, Хасан Азис няма да е 6-ти мандат кмет на община Кърджали, за неговата позиция от името на ДПС ще се състезава Ерол Емин Мюмюн, бивш общински съветник и настоящ шеф на офиса на „Д банк“ в Кърджали.

Доган благодарил на Хасан Азис, а за решението за смяната му се мотивирал с „20 години са много, уважаеми“. Почетният председател на ДПС имал други планове за Хасан Азис, но кърджалиецът трябвало да прояви търпение.

Хасан Азис трябва да работи на макс в предизборната кампания, за да може Ерол Мюмюн да стане кмет на първи тур.

Елван Гюркаш остава в парламента след анализ, че ще бъде по-полезна на партията в бюджетната комисия, споделят източниците от централата. Кърджалийката вероятно след време ще оглави тази парламентарна комисия.

Другият от кандидатите, адвокат Муса Сеидахмед бил похвален от Доган, че „представяйки реалната картина, му помогнал да вземе решението за Кърджали“. Волята на Доган е Муса Сеидахмед да бъде „дясната ръка“ на бъдещия кмет Ерол Мюмюн.

COMMENTS

WORDPRESS: 0