Темата+: Майка и дете сред жертвите в Германия, две жени и 14-годишен в болници!(снимки, видео)

Темата+: Майка и дете сред жертвите в Германия, две жени и 14-годишен в болници!(снимки, видео)

24rodopi.bg/Общество/Темата+ Майка и детето й са жертвите при пожара в германския град Офенбах. Кърджалийците са част от гурбетчийска фамилия и от го

24rodopi.bg/Общество/Темата+

Майка и детето й са жертвите при пожара в германския град Офенбах. Кърджалийците са част от гурбетчийска фамилия и от години били във Федералната република, съобщиха за 24rodopi.com близки на семейството.

Припомняме, че двама души загинаха при огнена стихия, обхванала жилищна сграда във вторник вечерта.

Трима са тежко пострадали, 14-годишно дете и две жени на 40 и 45 години, посочват към момента от прокуратурата и полицията в германския град. Те са откарани в местни болници.

Официални данни за самоличността на хората все още не са изнесени.

„Семейството е петчленно. Мъж, съпругата му, зетът, дъщерята и внукът. Мъжете работиха като бръснари. По време на инцидента са били в салона. В жилището са били жените и детето“, разказаха още близки на семейството.

Предполага се, че сред тежко пострадалите е и бабата.

Как описва трагедията местна медия:

Ден след пожара в Офенбах, който уби двама души, размерът на бедствието стана ясен: къщата почти се е пръснала от топлина.

Дори 16 часа след огнената катастрофа миризмата на огън все още виси над района като тъмен воал. Търговците са малко по-малко натоварени, обичайните групи стоят пред многото ресторанти. Но вместо да се смеят както обикновено, всички изглеждат загрижени и шушукат за трагедията, която се случи само на метри в задния двор предната вечер. Истинската трагедия става ясна, когато видите изгорелия скелет на това, което някога трябва да е било жилищна сграда. Черни дупки зейват там, където някога са били прозорците. Само лека светлина блести през изгорялата покривна конструкция и дава представа, че пламъците наистина са унищожили всичко вътре“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0