Темата+: „Културната“ особеност „Крадене на булка“ в основа на екшъна в Джебел

Темата+: „Културната“ особеност „Крадене на булка“ в основа на екшъна в Джебел

24rodopi.bg/Общество „Културната“ особеност „Крадене на булка“ била в основата на екшъна, разиграл се на 19 май в района на автогарата в Джебел, науч

24rodopi.bg/Общество

„Културната“ особеност „Крадене на булка“ била в основата на екшъна, разиграл се на 19 май в района на автогарата в Джебел, научи 24rodopi.com. Кандидат-сватове от Момчилградско се опитали да отвлекат 13-годишно момиче за съпруга.

Както вече писахме, около 13,15 часа мъж и две жени принудили със сила 13-годишна да тръгне с тях, нанесли удари по тялото и главата на нея и двете й придружителки. Полицейски патрул забелязал скандала и се намесил незабавно, като прекратил разправата. В РУ-Джебел за срок до 24 часа са били задържани 34-годишен и две жени на 31 г. и 40 г., съпричастни към отвличането, съобщиха от Областната дирекция на МВР.  По случая е започната проверка по чл.142, ал.2, т.2 и т.3 от Наказателния кодекс за отвличане, като деянието е извършено от повече от две лица, а потърпевшата е малолетна. Работата по случая продължава група „Криминална полиция“ в управлението.

COMMENTS

WORDPRESS: 0