Темата+: Кошмарът на „Руен“ продължава! Съседка хвърли телевизор от тераса, влачи друг по стълбите!

24rodopi.bg/Общество Крясъци, обиди, клетви, канонада от буркани и бутилки. Това се случва в кооперация на улица „Руен“ в центъра на Кърджали, аларм

24rodopi.bg/Общество

Крясъци, обиди, клетви, канонада от буркани и бутилки.

Това се случва в кооперация на улица „Руен“ в центъра на Кърджали, алармираха преди месец жители на блока в писмо до 24rodopi.com. Стресът им е причиняван от съседка, която „утихнала“ за известен период от време, но…

„След кратко затишие от около месец, тормозът започна пак като нов кошмар. Предната вечер, цяла нощ от апартамента й се чуваха силни тътени като удар на телевизор в пода или удар на гюле в стената, или цепене на дърва. Тежък предмет пак полетя от терасата и гръмна на ул.“Руен“. Почти никой от комшиите не мигна до сутринта“, се обръщат с ново писмо до редакцията ни съседи на жената.

„Кулминацията беше сутринта към 8:10 часа, когато тътен като от пускане на гюле по всяка стълба започна да ехти на стълбището. Когато отворихме вратите си, с ужас видяхме как тази наша комшийка влачи стар телевизор с кинескоп (поне 25-30 кг), като тя самата е отпред и дърпа уреда за шнура, при което той се тряска и кънти на всяко стъпало. Направихме й забележка, че ще увреди стълбите, и като отговор получихме пак няколко нецензурни думи. Зловещо влачене на стария телевизор от 4-ти етаж надолу приключи с поражения по стълбите.

Друг, по-малък телевизор, е видян строшен на платното на ул.“Руен“, вероятно причина за силния гръм от предната нощ.

Нито един от живущите в сградата няма никакъв конфликт с въпросната госпожа и вече незнаем защо сме подложени на такъв тормоз от нейна страна. Сега започна да руши и общите части на сградата.

За госпожата знаем, че е  аптекарка-професия, която никак не предполага такава безпричинна злоба към всички и всеки“, се посочва в писмото на живеещите в кооперацията.

Нанесените повреди на стълбите са документирани и съседите смятат да се консултират с адвокат, за да се предприемат необходимите действие по заплащане на щетите.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0