Темата+: И тримата с АТВ – нарушители! Хасан Азис не представил никакви документи за машината си, бил при столетница (снимки)

24rodopi.bg/Темата+ И трите четириколесни превозни средства АТВ са били с неизрядна документация, но водачът на машината за екстремни преживявания Ха

24rodopi.bg/Темата+

И трите четириколесни превозни средства АТВ са били с неизрядна документация, но водачът на машината за екстремни преживявания Хасан Азис бил по-големият нарушител от колегите си. Това научи репортер на 24rodopi.com относно вчерашното установяване от жандармеристи на нарушители на пътя в района на село Горна крепост.

Една от трите машини се управлявала без задължителната застраховка „Гражданска отговорност“, другата – без регистрационна табела, а за третата не били представени никакви документи.

След установяване на нарушенията на място пристигнал и екип „Пътна полиция“.

Междувременно бившият кмет на Кърджали и бивш зам.-председател на ДПС Хасан Азис потвърди неделното си присъствие в Горна крепост и Бели пласт с АТВ.

„Привечер по пътя спрях за поздрав в Горна Крепост и гостувах на баба Азизе, която това лято ще навърши 102 години“, отбелязва Азис.

#image_title

COMMENTS

WORDPRESS: 0