Темата+: Хулиганите си показвали половите органи пред жени!

Темата+: Хулиганите си показвали половите органи пред жени!

24rodopi.bg/Темата+   Хулиганите, тормозещи жени в Кърджали, си показвали половите органи на преминаващи дами. Също така младежите имитирал

24rodopi.bg/Темата+

 

Хулиганите, тормозещи жени в Кърджали, си показвали половите органи на преминаващи дами. Също така младежите имитирали с движения сексуален акт, научи 24rodopi.com. Бандата действала в централната част на областния град.

Както вече писахме, група, извършвала хулигански прояви спрямо жени, е била установена от полицейски служители и задържана в РУ-Кърджали на 4 юни. През последните дни в управлението постъпили сигнали за мъже, които се държали непристойно с жени в областния град, показвайки им неприлични жестове. При организирани проверки и издирване полицаи стигнали до двама 18-годишни и 22-годишен, съпричастни към случаите, посочиха от Областната дирекция на МВР. Засега е изяснено, че групата е действала в Кърджали, съществува вероятност да има и други потърпевши. Полицията призовава свидетели, които разполагат с информация за действията на задържаните лица, да се обадят в дежурната част в РУ-Кърджали на тел. 0361/ 69 623 и да помогнат за изясняване в пълнота деянията на групата. Проверките по случаите са с оглед на чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

COMMENTS

WORDPRESS: 0