Темата+: Хасан Азис: Пореден удар срещу демокрацията! (видео)

Темата+: Хасан Азис: Пореден удар срещу демокрацията! (видео)

24rodopi.bg/Темата+ Пореден удар срещу демокрацията! Така зам.-председателят на ДПС д-р инж. Хасан Азис определи задържането тази вечер на общинския

24rodopi.bg/Темата+

Пореден удар срещу демокрацията!

Така зам.-председателят на ДПС д-р инж. Хасан Азис определи задържането тази вечер на общинския съветник Алтънай Халил. Както първи 24rodopi.com писа, съветникът от квартал „Боровец“ бе задържан приполицейска акция срещу търговията с изборни гласове. Срещу него е образувано досъдебно производство.

Припомняме, че Хасан Азис, трима кандидати за народни представители и активисти на ДПС отидоха пред сградата на Районното управление на полицията.

Коментарът на зам.-председателя на ДПС:

„Пореден опит за омаскаряване и очерняне на политически активисти, и то четири дни преди парламентарните избори!

С всички сили продължаваме да се борим срещу произвола и полицейщината, които някои хора си въобразяват, че може да упражняват безпочвено и безнаказано.

Свидетели сме на евтин политически сценарий с мотиви на полицейщина, целящ да подготви аудиторията за поредната доза милиционерска агитация!

Остро се противопоставяме на всеки опит за омаскаряване на честни хора с цел политически дивиденти преди изборите!“.

Утре в 9.00 ч. Общинският съвет на ДПС в Кърджали ще внесе жалба срещу неправомерното задържане на общинския съветник Алтънай Халил, каза още Хасан Азис.

Областният съвет на ДПС и кандидатите за народни представители щели да оповестят своята позиция за случващото се в утрешния ден.

COMMENTS

WORDPRESS: 0