Темата+: „Гадателките“– спипани пред магазин! Тийнът чакал от „кафето“ ново гадже, BMW, отговори на матурите?!

24rodopi.bg/Общество Ново гадже, нов „баварец“ или просто отговорите на матурите - не е ясно какво е искал да научи за бъдещето си 19-годишният кърдж

24rodopi.bg/Общество

Ново гадже, нов „баварец“ или просто отговорите на матурите – не е ясно какво е искал да научи за бъдещето си 19-годишният кърджалиец, който бе обран от гадателки. Факт е обаче, че жените пристигнали в града край Арда за празниците именно, за да търсят балами, които да измамят, научи 24rodopi.com. Окултните дами са били задържани още при първия си удар. Те били спипани в района на голяма хранителна верига в Кърджали, преди да похарчат припечеленото, научи 24rodopi.com.

Припомняме, че на 1 май, около 14,30 часа, в заведение в града двете жени предложили да гледат на кафе на 19-годишен и получили за предстоящата услуга 140 лв. След като прибрали парите, още преди да бъде сервирано кафето, гадателките избягали.

Полицейски служители ги установили веднага след подаден сигнал – жените са на 31 г и 33 г. от Плевенска област. Задържани са за срок до 24 часа в РУ-Кърджали. Парите са намерени и иззети.

COMMENTS

WORDPRESS: 0