Темата+: Двама задържани след мелето на пазара! Други биячи пък избиха зъби на мъж

Темата+: Двама задържани след мелето на пазара! Други биячи пък избиха зъби на мъж

Две досъдебни производства са образувани в РУ-Кърджали за нанесени средни телесни повреди при скандали и сбивания в понеделник, съобщиха от Областната

Две досъдебни производства са образувани в РУ-Кърджали за нанесени средни телесни повреди при скандали и сбивания в понеделник, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Около 12,30 часа на площад „Хаджи Димитър“ бил нанесен побой на 30-годишен, който бил откаран до Спешното приемно отделение за оказване на медицинска помощ, потвърдиха новината на 24rodopi.com от дирекцията на МВР. Полицейски служители от РУ-Кърджали установили двамата извършители на деянието – на 27 г. и 32 г., които са били задържани за срок до 24 часа.

Както вече писахме, около двадесетина души нападнаха и биха мъж в района на кръговото кръстовище на пазара. Според неофициална информация, саморазправата била заради жена.

Около 23,30 часа в понеделник, след конфликт пред заведение в областния град, 44-годишен бил бит от двама 22-годишни. Вследствие на побоя на пострадалия били избити два зъба. Бил настанен под наблюдение в болницата, а двамата извършители на деянието задържани за срок до 24 часа в полицейското управление. Причините за инцидентите са в процес на изясняване. 

На снимката: На мястото на побоя на кръговото остана якето на потърпевшия

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0