Темата+: Депутатската дъщеря е в черен списък на НАП, дължи над 60 хиляди лева

Темата+: Депутатската дъщеря е в черен списък на НАП, дължи над 60 хиляди лева

24rodopi.bg/Темата+ Депутатската дъщеря Дуйгу Тюркоглу, която стана известна покрай разкритията, че е съдружник във фирмата „Рейвънхил консулт“ със с

24rodopi.bg/Темата+

Депутатската дъщеря Дуйгу Тюркоглу, която стана известна покрай разкритията, че е съдружник във фирмата „Рейвънхил консулт“ със сина на шефа на ПГ на „Има такъв народ“, е в черен списък на Националната агенция по приходите (НАП) от 2018 година, научи 24rodopi.com.

В списък, публикуван от приходната агенция на 30 ноември 2020 година, е посочено, че фирмата „Дуйгу транс“ дължи 61 291 лева и 56 стотинки от февруари 2018 година.

Припомняме, че сайтът за разследвания BIRD информира, че синът на председателя ПГ на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов – Сибил, и дъщерята на депутата от ИТН Танер Тюркоглу – Дуйгу, са регистрирали ново дружество малко преди изборите за Народно събрание в края на 2021 година.

„Рейвънхил консулт“ е регистрирана на 15 ноември 2021 година, ден след парламентарните избори. Като предмет на дейност са вписани: консултантски и информационни услуги, търговско представителство и посредничество, проучвателна дейност, изготвяне на анализи, бизнесинвестиционни планове, сделки с интелектуална собственост, вътрешна и външна търговия, комисионерство, агентство в полза на местни и чужди физически и юридически лица. Съдружници са Сибил Тошков Хаджитодоров – 50% дял, и Дуйгу Тюркоглу – 50% дял.

Относно дълга на другата фирма на Дуйгу Тюркоглу – „Дуйгу транс“, НАП е установила, че тя няма имущество.

COMMENTS

WORDPRESS: 0