Темата+: Блъснатата е в болница, водачът с 0 алкохол на дрегера

Темата+: Блъснатата е в болница, водачът с 0 алкохол на дрегера

24rodopi.bg/Общество 71-годишна жена, пострадала при пътнотранспортно произшествие, била настанена под наблюдение в кърджалийската болница, съобщиха

24rodopi.bg/Общество

71-годишна жена, пострадала при пътнотранспортно произшествие, била настанена под наблюдение в кърджалийската болница, съобщиха от полицията.

Както 24rodopi.com вече писа, инцидентът стана около 16 часа във вторник в Момчилград. 72-годишен водач на „Сузуки“ не се убедил, че пътят зад него е свободен и при движение на заден ход блъснал 71-годишна жена. Пострадалата била прегледана от екип на Филиала на спешна помощ в Момчилград и след това транспортирана в болницата в Кърджали. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Съставен е акт по Закона за движение по пътищата.

Водач подкара автомобил без табели

Нерегистрирано моторно превозно средство било установено на територията на РУ-Кирково. 61-годишен се придвижвал с “Форд“ без регистрационни табели, констатирали полицейски служители, извършили проверка. Група „Охранителна полиция“ в управлението работи по случая с оглед на чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

COMMENTS

WORDPRESS: 0