Темата+: Бизнесменът с тротинетката не е имал шофьорска книжка, във фаталната нощ е бил пиян!

Темата+: Бизнесменът с тротинетката не е имал шофьорска книжка, във фаталната нощ е бил пиян!

24rodopi.bg/Темата+ Бизнесменът, който почина след падане с тротинетка на Новия мост, е бил пиян. Химическият анализ на кръвната му проба е отчела

24rodopi.bg/Темата+

Бизнесменът, който почина след падане с тротинетка на Новия мост, е бил пиян. Химическият анализ на кръвната му проба е отчела 1,71 промила.

43-годишният Нехир не фигурира в масивите на Пътната полиция като притежател на свидетелство за правоуправление. Често обаче той е бил зад волана на лек автомобил, разкриха за 24rodopi.bg запознати. Той е от Измир и вероятно е бил с турска шофьорска книжка, която не е представяна тук. 

Нехир е бил наказван за употреба на алкохол зад волана, управление без книжка, отказ за тестване за употреба на алкохол, непоставяне на обезопасителен колан…

Припомняме, че 43-годишният бизнесмен пострада тежко при падане с тротинетка на Новия мост в Кърджали. Инцидентът стана на 22 декември около 19.30 часа. Н. се движил от центъра към квартал „Възрожденци“ и паднал на пътното платно.

Той бе откаран в безсъзнание до Спешното приемно отделение в областната болница в Кърджали и след преглед транспортиран в пловдивска клиника, където е починал на 1-ви януари.

Той ще бъде погребан в Измир.

COMMENTS

WORDPRESS: 0