Темата+: Бизнесмен наби три пъти общински съветник заради хубавата си жена

Темата+: Бизнесмен наби три пъти общински съветник заради хубавата си жена

24rodopi.bg/Темата+ Слънчевата Б. Д. завъртя главата на най-усмихнатия и вежлив общински съветник в Кърджали - Ф. М., но ревността на бившия вече съ


24rodopi.bg/Темата+
Слънчевата Б. Д. завъртя главата на най-усмихнатия и вежлив общински съветник в Кърджали – Ф. М., но ревността на бившия вече съпруг на блондинката… вкара имената на участниците в любовния триъгълник в полицейските сводки, а и в съдебната хроника.

Както вече 24rodopi.com писа, след скандал на улица в Кърджали, 59-годишен е задържан в полицейското управление вчера. Кавгата станала около 23.30 часа на 11 май до хотел в областния град, съобщиха от Областната дирекция на МВР. По първоначални данни 59-годишният водач на „Тойота“ спрял принудително 33-годишния си опонент, след което му нанесъл побой. По случая е образувано проверка по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство.

Съветникът и приятелката му били в неговата кола в района на известно заведение в квартал „Байкал“, когато ненадейно на улицата се появил джипът на бившия й мъж. Водачът Р. А. опрял „Тойота“-та в автомобила на двамата, извел от него бившата си жена и набил съветника. Последният, със скъсана фланелка и счупен телефон, успял с друг да се обади на 112 и на място пристигнали две полицейски патрулки. Бизнесменът Р. А. напуснал местопроизшествието, но по-късно бил издирен и задържан за 24 часа.

Първият инцидент между двамата е регистриран на 19 януари т. г. в кърджалийска фитнес зала, където ревнивият бивш съпруг на Б. Д. набил съветника. Случаят вече е в Съдебната палата, образувано е дело от частен характер.

Ф. М. е с телесни увреждания и от неприятна среща с Р. А. в зъболекарски кабинет през февруари. И заради този инцидент е образувано дело.

Междувременно след анонса на 24rodopi.com за новината, в редакцията позвъни един от известните адвокати в Кърджали. Той бил помолен от обществената фигура Ф. М. да стори това. Общинският съветник заплаши да съдия медията за публикацията.

COMMENTS

WORDPRESS: 0