Темата+: Бисер Ч. нападнал кмета на Кирково – заради търговски обект!

24rodopi.bg/Общество/Темата+ Районна прокуратура-Кърджали наблюдава досъдебното производство за нападението над кмета на Кирково Шинаси Сюлейман, съоб

24rodopi.bg/Общество/Темата+ Районна прокуратура-Кърджали наблюдава досъдебното производство за нападението над кмета на Кирково Шинаси Сюлейман, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение. Както по-рано 24rodopi.com писа, бившият собственик на аптека Бисер Ч. нанесе удари с водопроводен ключ на кмета.

Нападението е станало около 13.30 ч. днес, в присъствието на заместник кмета и на секретаря на общината, както и намиращи се наблизо граждани. На място е пристигнал полицейски екип. Служителите на МВР установили, че 47-годишният Бисер Ч. е нанесъл множество удари на пострадалия. Според първоначалните данни хулиганските действия са извършени заради търговски обект.

Под надзора на Районна прокуратура-Кърджали се извършват активни действия по разследването – оглед на местопроизшествие, разпити на свидетели. Назначена е съдебномедицинска експертиза за вида на телесната повреда, както и съдебнопсихиатрична експертиза, която да установи психичното състояние на извършителя, може ли да ръководи постъпките си и да осъзнава извършеното.

Бисер Ч. е задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР. Действията по разследването продължават.

Кой е нападателят – четете по-късно само в 24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0