Темата+: Биячите от бара рекетирали деца, малтретирали ги за пари!

24rodopi.bg/Общество/Темата+ Рекет над по-малки, малтретиране, вземане на парите им, тормоз над по-слабите… Ежедневието на няколко тийнейджъра от Къ

24rodopi.bg/Общество/Темата+

Рекет над по-малки, малтретиране, вземане на парите им, тормоз над по-слабите…

Ежедневието на няколко тийнейджъра от Кърджали, които не са били родени през 90-те, но са възприели порядките на онези времена на мутри и групировки.

Трима са „героите“, които смляха от бой 21-годишен пред бар в центъра на областния град. Момчетата са на по 18 години, научи 24rodopi.com.

Жестоката саморазправа е станала около 5.00 часа сутринта в неделя. Четиримата връхлетели жертвата си първо в дискотеката, а след това побоят продължил навън. Лицето на 21-годишния е обезобразено, ръката му е счупена, нанесена му е средна телесна повреда.

Един от биячите е бил задържан, двама се издирват.

„Тези момчета тормозят по-малки, вземат им парите. Малтретират ги. За един от тях със сигурност се знае, че употребява наркотици, възможно е и останалите. Не е изключено и пласирането на дрога“, посочиха за 24rodopi.com запознати с порядките на групата.

Пред въпросния бар често стават побоища. В тоалетната на заведението бе наръган няколко пъти млад кърджалиец след спречкване с друго момче. Раненият бе с опасност за живота. Само след дни започва и съдебното дело по случая, за опит за убийство.

COMMENTS

WORDPRESS: 0