Темата+: 8 студенти, свързани с Кърджали, са участвали в семинара на Кючюк

24rodopi.bg/Темата+ 8 студенти, които са родом от регион Кърджали, са взели участие в семинара „Младите хора и бъдещето на Европа". Това пожела да се

24rodopi.bg/Темата+

8 студенти, които са родом от регион Кърджали, са взели участие в семинара „Младите хора и бъдещето на Европа“. Това пожела да се уточни член на Общински съвет на Младежко ДПС по повод публикацията ни „Семинар на евродепутат ядоса младежите: А къде е кърджалийската организация?“.

Припомняме, че семинар, организиран от един от евродепутатите на ДПС и анонсиран като форум с участието на младежи от цялата страна, предизвика гневни реакции сред настоящи и бивши активисти на областната структура на Младежко ДПС в Кърджали.

„Защо кърджалийската организация, която е най-голяма и е осигурявала най-голямо присъствие, когато това е било необходимо, и която е постигала и продължава да постига най-добри изборни резултати, не беше поканена на семинара в Стара Загора?“, питат активистите. Става дума за сбирката „Младите хора и бъдещето на Европа“, организирана от бившия младежки председател и настоящ евродепутат Илхан Кючюк. Самия той обяви, че в семинара участват „стотици младежи от цяла България“.

Общински ръководства на МДПС са посочили имена на студенти за участие в проявата, уточни общинският активист. Кърджалийските участници учат в различни висши учебни заведения в страната, каза той.

COMMENTS

WORDPRESS: 0