Темата+: 15-годишната отвлечена е била изнасилена!

24rodopi.bg/Общество На 15 години е момичето, отвлечено в Кърджали, научи 24rodopi.com. То е било зверски изнасилено, твърди осведомен източник. Отвл

24rodopi.bg/Общество

На 15 години е момичето, отвлечено в Кърджали, научи 24rodopi.com. То е било зверски изнасилено, твърди осведомен източник. Отвличането пък е станало точно по време на празненствата за Гергьовден/Хъдърлез. Сигналът до полицията е подаден от родителите на момичето.

Както вече писахме, при съвместни действия на полицейски служители от РУ-Кърджали и ОДМВР-Хасково 28-годишен е задържан след сигнал за отвличане на непълнолетна. По първоначални данни деянието е извършено на 6 май в Кърджали, след което мъжът и момичето се придвижили до Хасково. За общодържавно издирване са били обявени пострадалата и съпричастният към деянието.

Соченият за извършител и брат му са били установени и задържани на 9 май в Хасково, а след това конвоирани до РУ-Кърджали. В Районното са задържани още 24-годишна и 32-годишен, за които има данни, че са съдействали при осъществяване на деянието.

Работата по изясняване на случая продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай от РУ-Кърджали. Образувано е досъдебно производство.

COMMENTS

WORDPRESS: 0