Съседи се напиха в мазето, не помнят как всичко стана в… кръв!

Съседи се напиха в мазето, не помнят как всичко стана в… кръв!

Съседи се събраха в мазе, напиха се здравата, а после никой не помни как се е стигнало до рана по лицето и кръв навсякъде. Двамата авери така и не усп

Съседи се събраха в мазе, напиха се здравата, а после никой не помни как се е стигнало до рана по лицето и кръв навсякъде. Двамата авери така и не успели да дадат смислено обяснение на отзовали се на сигнал полицейски служители. В него се посочвало за наръган човек в близост до блок в квартал „Възрожденци“. Пристигналите на място униформени заварили двама клатушкащи се мъже до панелната кооперация. Единият подпирал другия, чието лице било обляно в кръв, имал и прорезна рана.

Двамата обяснили, че се събрали в мазето, за да… пият. Раненият бил откаран в Спешна помощ, а собственикът на избата показал на полицаите мястото си за питеен отдих и вероятно-бягство от жените. В мазето имало маса, върху нея малко ножче, както и множество следи от кръв. 42-годишният собственик бил задържан за срок до 24 часа в районното управление на полицията.

Месеци по-късно кърджалиецът оспори заповедта за задържането си в съда-нямало правно основание и била незаконосъобразна.

Жалбата обаче бе отхвърлена.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0