Страхът „Черепа“, надеждата „Божков“, „сянката“ на Мишо Бирата,… а следващия път Горанов сам ли ще бъде?

Страхът „Черепа“, надеждата „Божков“, „сянката“ на Мишо Бирата,… а следващия път Горанов сам ли ще бъде?

24rodopi.bg/Коментари Като се почне от сабалян та чак до след Сънчово време от телевизора говорят „ози“-та и „ори“-та (свито от социолози, коментат

24rodopi.bg/Коментари

Като се почне от сабалян та чак до след Сънчово време от телевизора говорят „ози“-та и „ори“-та (свито от социолози, коментатори и прочие пропагандатори), които сякаш на влизане в студиото са поздравили „Здравейте, нас ни праща г-н Бойко Борисов“.

Той хубаво ви праща, ама вие не му вършите работата, за която той ви е…

Вчера „диагностицирахме“ „Болен Бойко, мразен Бойко“. Належащо е продължението „Страхът „Черепа“, надеждата „Божков“.

Васил Божков – Черепа. Сочен до неотдавна за най-богатия българин, днес е беглец в Дубай.

„Черепа“ се казва най-точната диагноза за страха борисов. С обратен знак пък „Божков“ се назовава надеждата на премиера Кирил Петков за още шокиращи разкрития, за да види повече бивши величия с белезници. За да не се налага да хленчи: Ние ги хващаме, те ги пускат!

Борисов не се страхува от Бойко Рашков, който за ужас на „ори“-тата и „ози“-тата още не е подал оставка, а от съдържанието на тайниците на Васил Божков. От времето на знаменателното сдобряване на Черепа и Борисов в кабинета на Тошо Тошев (голямо име в българската журналистика) преди две десетилетия, до нанесения удар от Бойковите хора на империята на хазартния бос.

*

Нищо чудно, при следващата акция на МВР, която със заряд да разтресе родината, бившият финансов министър Владислав Горанов да е сам.

*

Европейската прокуратура потвърди получаването на няколко сигнала от България, съдържащи сериозни твърдения за извършени измами с европейски средства и системна корупция по отношение на висши публични служители.

От службата, оглавявана от Лаура Кьовеши, не отричат, че имат нещо общо с текущото разследване у нас срещу Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова, но и не го потвърждават.

***

Впрочем, не само „Черепа“ може да предизвика страх у експремиера. Някъде, най-вероятно има складирани още снимки и клипове от спалнята в правителствената резиденция. А вероятно и аудиозаписи. Реакцията на Борисов след първата порция фотоси бе показателна. Зад поръчителството на сесията едва ли стои пък Божков. В противен случай отдавна да е направил сериал, а не да плаща на карикатуристи, които да му рисуват показанията. 

Друго, което също не е за подценяване, е един запис отпреди години, лежерно озаглавен „Мишо Бирата“. В който действащ премиер нарежда на шеф на Митниците да прекрати акция в цеховете на бизнесмен. Май няма давност и затова…

COMMENTS

WORDPRESS: 0