Стотици пяха с легендите от „Диана Експрес“, незабравим 2-часов концерт на площада в Кърджали

24rodopi.bg/Общество Стотици жители и гости на Кърджали аплодираха легендарната група „Диана експрес“ на централния площад в града край Арда. Любимц

24rodopi.bg/Общество

Стотици жители и гости на Кърджали аплодираха легендарната група „Диана експрес“ на централния площад в града край Арда.

Любимците на редица поколения пяха в града край Арда като подарък от кмета Ерол Мюмюн за светлия християнски празник Възкресение Христово.

Почти два часа и половина продължи концертът. В първата част пяха звездите от „Гласът на България, сезон 10“ – кърджалийката Мария Колева, Александра Борисова, Марин Русинов и Надежда Ковачева.

След тях на сцената се качи кметът Ерол Мюмюн, който поздрави кърджалийци. „Нека благодарим на Господ,  че ни даде възможност да празнуваме заедно и за пореден път да докажем, че Кърджали е пример за заедност, добросъседство и толерантност.

Нека бъдем все така заедно, да бъдем сплотени“, каза Ерол Мюмюн. Той пожела на кърджалийци да съхранят добротата в сърцата си. И още: „Нека Господ дари на вас и на вашите близки здраве, мир в душите и по целия свят“.

След него на сцената на площад „Освобождение“ излязоха музикантите от „Диана експрес“, водени от създателя на десетки хитове Митко Щерев, и „взривиха“ публиката. Музикантите бяха извиквани на бис няколко пъти.

След края на концерта много кърджалийци благодариха лично на кмета за прекрасния концерт.

COMMENTS

WORDPRESS: 0